Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Resources / Re: [WIP][Tool] HWSEdit - Hammerwatch Save Editor
« Last post by Joostar on June 06, 2020, 10:44:05 PM »
Is this still being worked on? I'd like to try it, but hybrid analysis detects some malware, so I'd like to know if it's just a false positive.

Also, it seems like the game has been updated since.

Regards.
12
Resources / Re: [UPDATE] Player enemies V1
« Last post by mark435 on April 23, 2020, 01:08:49 PM »
Nice work, I will try to use it!
13
Custom Maps / Re: [Alpha] [Campaign] The Mine v1
« Last post by mark435 on April 23, 2020, 01:08:05 PM »
Nice map!
14
Editor Discussion / Re: Test in hard difficulty?
« Last post by Hafontty on April 20, 2020, 06:16:18 AM »
This is a forum. Knowledge Store I do not know where to find it.
15
Editor Discussion / Re: Custom Textures (Tilemaps)
« Last post by Robokub on March 23, 2020, 12:53:10 PM »
Answering questions like this answer Is a website that has coverage
16
I would like to say that I feel very good here.
17
Technical Support / Re: Debug Assertion failure bug [SOLVED (?)]
« Last post by Opelxing on March 12, 2020, 06:19:50 AM »
It's a story that I can tell others. Which is considered very good
18
Editor Discussion / Re: Test in hard difficulty?
« Last post by Opelxing on March 12, 2020, 06:19:09 AM »
Thank you for the information that has been discussed on this point, which I think is very good.
19
Bug Reports / Re: Intempestive Lost Connection on multiplayer
« Last post by sskorupski on February 15, 2020, 09:06:16 PM »
I don't know if it can help but you cal find the log file of the host player in attachment
20
Bug Reports / Intempestive Lost Connection on multiplayer
« Last post by sskorupski on February 15, 2020, 09:02:42 PM »
Hello,

I really love your game, I'm playing on windows on steam.

When i'm playing a multiplayer game, I have often connection lost errors.

This error occurs randomly, can be after few minutes (~ 5 minutes or more).
I haven't any connection problems with other games.

You can find a log file in attachment of this message.

Please, could you have a look to this problem ?

Have a nice day !




Pages: 1 [2] 3 4 ... 10